Pet najbolj prodajanih avtov na svetu v letu 2016

Foto: General Motors Wuling hongguang Foto: Saša Despot Hyundai elantra Foto: Saša Despot Golf Foto: Gregor Prebil Toyota Corolla Foto: Ford Ford F-150
V Evropi vlada VW golf, a v svetovnem merilu je najbolj prodajan avto iz čisto drugačnega testa. Najdemo jih tudi v Sloveniji, a so zelo redki.
Oglej si celoten članek

Na seznamu najbolj prodajanih avtov v svetovnem merilu najdemo med seboj zelo različne modele. Čeprav so štirje od petih Evropejcem poznani, pa je le eden čistokrvni evropejec. 

A prodajne številke v Evropi že dolgo niso več edino merilo za uspešnost avta. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:28 7. April 2017.

    verodostojno merilo je za Slovenijo n koliko je prodanih novih avtomobilov in kateri je,tu so pa Clio,Golf,Kia itd.,tisto,kar ljudje lahko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.