Petkovšek preizkuša eko avto leta

Foto: Gregor Prebil Mitja Petkovšek bo podal drugo mnenje o toyoti prius. (Foto: Gregor Prebil)
Slovenski šampion v gimnastiki Mitja Petkovšek je v preizkus prejel najbolj ekološki avtomobil leta, ki je slavil na tretjem izboru za Žurnalov avto leta.
Oglej si celoten članek

Mitjo Petkovška smo za testiranje ekološkega zmagovalca leta na izboru za Žurnalov avto leta izbrali prav zaradi njegove ekološke ozaveščenosti. Slovenski telovadni šampion je namreč lastnik prve certificirane pasivne hiše v Sloveniji, ki je sestavljena iz povsem naravnih materialov.

Ekološko ozaveščeni Petkovšek bo tako testiral Toyotinega hibrida priusa in nam po koncu testa zaupal svoje mnenje o zmagovalcu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.