Peugeot 301 s svežim obrazom

Foto: Peugeot Peugeot 301 Foto: Peugeot Peugeot 301 Foto: Peugeot Peugeot 301 Foto: Peugeot Peugeot 301 Foto: Peugeot Peugeot 301
Le vprašanje dni je bilo, kdaj bo prišla posodobitev tudi za peugeot 301. In sedaj je tukaj.
Oglej si celoten članek

Peugeot 301 je dobil nekoliko osveženo podobo in vsebino, potem ko je to pred kratkim že doletelo tudi njegovega ožjega sorodnika citroëna c-elyseeja. 

Oba francoza sta namenjena predvsem razvijajočim se trgom, a sta zelo pogosta tudi na naših cestah. Peugeot 301 bo odslej imel bolj pokončno masko z novimi žarometi in nov motorni pokrov, s čimer bo bolj odločno nakazoval sorodstvo z najnovejšimi zastavonošami znamke, kot so 2008, 3008 in 5008. Nove so tudi opcije pri barvah in platiščih. 

V notranjosti je 301 odslej na razpolago z infotainmentom, ki ga sestavljajo sedempalčni zaslon na dotik, Tom Tomova navigacija, vzvratna kamera in zrcaljenje za pametni telefon.

Motorji so štirje, dva bencinarja (1,2 in 1,6) in dve različici 1,6-litrskega dizla. Menjalnik je petstopenjski, pri 1,6-litrskem bencinarju pa lahko tudi avtomatski. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.