Peugeot 308 GT že v Sloveniji

Foto: Peugeot
Foto: Peugeot
V Sloveniji so tudi uradno pričeli prodajati izvedenko GT in sicer v dveh motornih različicah. Model 308 bo tako odslej kot kombilimuzina ali karavan lahko lažje meril moči z močnimi tekmeci.
Oglej si celoten članek

Peugeot 308 GT (SW) je na voljo z bencinskim ali dizelskim motorjem. 1,6 THP bencinski motor na prednji kolesni par prenaša150 kW (205 KM) moči, medtem ko 2,0-litrski HDi zmore 132 kW (180 KM).

308 GT se od običajne tristoosmice razlikuje še po nekaj spremembah na zunanjosti in notranjosti, med drugim njegovi smerni kazalci svetijo v kaskadnem načinu (izmenjujoča se svetloba od enega proti drugemu delu). Zadaj je prepoznaven po dvojni izpušni cevi. 

V posebni prodajni ponudbi se cene gibljejo od 22.350 evrov za bencinsko limuzinsko različico. V letošnjem letu napovedujejo prodajo med 25 in vozil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.