Ples avtomobilov sredi Ljubljane

Foto: Dacia Slovenija
Foto: Dacia Slovenija
Plesoči dusterji po Ljubljani? Zakaj pa ne!
Oglej si celoten članek

Pri Dacia Slovenija so ob pomoči lastnikov modela dacia duster posneli video, ki so ga poimenovali Dacia Duster Dancemob. 12. junija so na parkirišču Tobačne v Ljubljani posneli glasbeni video po taktih glasbe uspešnice Queenov Another one bite the dust. Ob tem ustvarjalci upajo, da si poslušalci zadnji del refrena zapojejo nekoliko po svoje. 

Namen videa, ki naj bi bil prvi "Dancemob" na svetu, je "razširiti pozitivne vibracije" dusterja. Enako koreografijo so izvedli tudi lastniki dusterje v Zagrebu, zato ima video, objavljen na Youtubu, v ozadju izmenjaje ozadje iz slovenske in hrvaške prestolnice. 

Nalezljivo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.