Pnevmatika, ki se prilagaja vsem terenom

Popolna pnevmatika prihodnosti ali znanstvena fantastika z namenom promocije? Pnevmatika, ki se po potrebi prilagaja vsem terenom.
Oglej si celoten članek

V videoposnetku, ki spominja na video igrico je predstavljena pnevmatika prihodnosti, ki lahko odvisno od vozne podlage menja obliko in profil. Vse to je seveda znanstvena fantastika, a morda bomo v prihodnosti priča prav takih izumom.

Korejski proizvajalec pnevmatik Hankook je pnevmatiko razvil v sodelovanju s študenti iz Univerze za dizajn, inženirstvo in poslovanje v nemškem Pforzheimu. Boostrak pnevmatika je narejena iz šestkotnih blokov, ki se lahko glede na podlago razširijo, pnevmatika alpike se lahko prilagodi in razširi za vožnjo po snegu, pnevmatika hyblade pa je namenjena za vožnjo po vodi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.