Po 7 letih v morju vreden malo premoženje

Foto: EPA Smart iz morja Foto: EPA Smart iz morja
Koliko bi vi dali za mali avtomobil, ki je zadnjih sedem let ždel na dnu morja? Nekdo je z algami obraslim smartom zaslužil 11-krat več, kot je pričakoval.
Oglej si celoten članek

Andreas Jäger je prišel na nenavadno idejo, da bi prodal malega smarta, ki so ga potegnili iz morja v nemški luki Wilhelmshaven ob Severnem morju. Prvotni lastnik smarta ni bil znan, saj je bil avto pred leti ukraden, nato pa ga je nekdo zapeljal kar v morje. 

Kar je na začetku delovala kot šala, se je izkazalo za zadetek v polno. Jäger je zarjaveli avto, poln blata in obloženega z algami ter drugim morskim rastjem ponudil na Ebayju. V najboljšem primeru je pričakoval kakšnih sto evrov, na koncu avkcije pa mu je najboljši ponudnik za avto ponudil kar 1.131 evrov denarja. 

Kaj bo kupec počel z avtom, ni znano, a tudi kupnina ne bo šla v Jägrov žep, temveč bo v celoti namenjena eni izmed tamkajšnjih dobrodelnih organizacij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.