Po treh desetletjih yuga prodaja za 8.000 evrov

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Na prodaj je legendarni yugo GV letnik 1988 s 700 prevoženimi kilometri. Za starodobnik je treba odšteti 8.000 evrov.
Oglej si celoten članek

Prodajalec je Američan, ki je imel v svoji garaži legendarnega yuga GV parkiranega v garaži v Marylandu v ZDA več kot tri desetletja. Zaprašen avto "Made in Jugoslavija" ima zgolj 700 prevoženih kilometrov.

Foto: Facebook

Nepričakovano odstopil Nepričakovano odstopil oče VW golfa in yugo floride

Lastnik ga je kupil, ker je menil, da je unikaten in praktičen. Avto je po zagotovilih lastnika v odličnem stanju. Yugo je sicer na ameriški trg prispel leta 1985 kot najcenejši nov avtomobil na trgu. Njegova cena je bila manj kot 4.000 dolarjev. Američani ga zaradi slabega slovesa in tudi kakovosti niso dobro sprejeli. Do leta 1992 so v ZDA sicer prodali 140 tisoč primerkov.

Foto: Facebook

Yugo Yugo spet v Hollywoodu

Kot kaže pa ima rabljen yugo dobro ceno, saj želi lastnik za rabljeno vozilo podvojiti nakupno ceno, poleg avtomobila pa bo kupec prejel še rezervne dele.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.