Po treh mesecih na dnu jezera "vžgal iz prve"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Zima je nekemu Fincu vzela subaru legacy letnik 1996. Avtomobil je parkiral na ledu, ki je pod težo popustil, subaru pa se je potopil na dno jezera.
Oglej si celoten članek

Vozniku je, še preden se je vozilo potopilo, uspelo ugasniti motor in iz avtomobila rešiti psa.

Vozilo je bilo kar tri mesece in pol na dnu jezera. Zdaj so ga potegnili na površje. Lastnik je izsušil vse poglavitne dele avtomobila, veliko vode je bilo v posodi za gorivo. Pod motornim pokrovom je našel celo živo ribo. Medtem ko bi večina avto razstavila in prodala po delih, je Finec zamenjal svečke, v posodo za gorivo nalil bencin in obrnil ključ za zagon motorja, ki je boxer motor agregat zagnal "iz prve". Legacy je brez težav prestal 20-kilometrsko testno vožnjo. Naj lastniku dolgo služi!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:28 8. Avgust 2012.

    zerorez, če bi malo več spremljal novice ki se dogajajo po svetu, bi videl da ma en tip v ameriki …

  • 19:50 11. Junij 2012.

    tole o miljon kilometrih pa ne bo držal!!! na prvem mestu po največ prevoženih je mazda 626, za njo je …

  • 21:24 10. Junij 2012.

    Subaru pač...najboljši avto...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.