Pobarvani zaradi slabega parkiranja

Bi se naučili lekcije, če bi vam nekdo zaradi slabega ali nepravilnega parkiranja umazal avtomobil?
Oglej si celoten članek

Zelo verjetno je že vsak izmed nas med iskanjem praznega parkirnega prostora naletel na vozilo, ki je zasedalo dva parkirna prostora.

Ekipa iz Simple Misfitsa je zato voznikom, ki niso parkirali znotraj označenega parkirnega prostora, z razpršilom na vozilo narisala črto, ki označuje, kje bi moralo biti parkirano njihovo vozilo. Lak v razpršilu ni bil škodljiv in se ga je dalo takoj odstraniti. Šlo je le za neškodljivo šalo, ki pa je vsi niso dobro prenesli. Eksperiment je bil posnet s kamero, video z odzivi voznikov pa si lahko pogledate zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:16 23. Marec 2014.

    Jaz bi jih poštrihal z nitro barvo, pa še s kakšno konkretno gravuro.

  • 16:29 23. Marec 2014.

    Kaki debili. Tudi pri nas jih je kar nekaj. Parkiraš čez dva parkinga. kriv je pa itak ta, ki ti …

  • 15:58 23. Marec 2014.

    Tudi pri nas so takšne mone in to ne samo ženske

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.