Poblazneli križanec dal glas od sebe

Foto: Nissan Nissan juke-R Foto: Nissan Nissan juke-R Foto: Nissan Nissan juke-R Foto: Nissan Nissan juke-R Foto: Nissan Nissan juke-R Foto: Nissan Nissan juke-R Foto: Nissan Nissan juke-R Foto: Nissan Nissan juke-R Foto: Nissan Nissan juke-R Foto: Nissan Nissan juke-R Foto: Nissan Nissan juke-R Foto: Nissan Nissan juke-R Foto: Nissan Nissan juke-R
Nissan je objavil nove fotografije juka-R s 353 kilovatnim motorjem. Prvič doslej je mogoče občudovati tudi zvok tega skorajda unikatnega izdelka.
Oglej si celoten članek

Pri Nissanu pravijo, da gre za najhitrejši crossover na svetu, kar niti ni čudno, če vemo, da se je pri motorju, podvozju in vzmetenju naslonil na sestavine svojega slavnega brata GT-R. Dodatno ga krasijo še uporniški videz s številnimi aerodinamičnimi dodatki, 20-palčnimi platišči in črno mat barvo.

Moč prihaja iz V6 3,8-litrskega motorja z dvojnim turbopuhalom. Znotraj se sedi na dirkaških sedežih, volan, pedali, merilniki in zaslon so povzeti iz modela GT-R.

Juke-R je izdelan zgolj v dveh primerkih, eden ima volan na levi, drugi pa na desni. Ne zamudite galerije in videa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.