Pod drobnogled smo vzeli opel astro – evropski avto leta 2016

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Avtomobilistična redakcija Žurnala24 je na daljši preizkus dobila novo generacijo opel astre, ki se je okitila s številnimi prestižnimi naslovi – navsezadnje je tudi Evropski avtomobil leta 2016. V štirih tematsko obarvanih člankih bomo ugotavljali, ali je bil res narejen takšen preskok naprej, kot to zagotavljajo v Rüsselsheimu, sedežu Opla.
Oglej si celoten članek

Podaljšani test bomo razdelili v štiri faze, naš fokus pa bo na hitrem napredku avtomobilske industrije. Nova astra je na primer v primerjavi s predhodnico lažja do 200 kilogramov. Kaj to pomeni v praksi?

Na primerjalnem testu ekonomičnosti bomo soočili novo in staro astro, na dinamičnem testu pa ju bomo primerjali na poligonu. V prihodnjih tednih bomo preizkusili tudi vse druge nove napredne sisteme, ki jih ponuja kompaktna kombilimuzina.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.