Pod pokrov stlačili 2000 konjev

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Ameriški TranStar Racing je za prvo polovico leta 2011 najavil, da bo izdelal pet primerkov superšportnega modela Dagger GT, ki doseže najvišjo hitrost 482 km/h.
Oglej si celoten članek

Da bi to dosegli bo tranStar dagger GT poganjal 9,4-litrski twin-turbo V8 motor (s poreklom iz GM), ki razvije okroglih 2000 konjskih moči ali 212,8 konjske moči na liter prostornine in kar 2708 Nm navora. Menjalnik ima šest stopenj, najbolj pa je zanimiv podatek o pospeških, ki razkriva, da je pospešek od 0 do 100 km/h 1,5 sekunde.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.