Podpis Sebastiana Ogierja na glavah treh Slovencev

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Ti trije Slovenci bodo odslej nosili podpis najboljšega reli voznika zadnjih let.
Oglej si celoten članek

Dobili smo zmagovalce nagradnega kviza, v katerem smo v sodelovanju s Ford Slovenija obljubili tri čepice Ford RS s podpisom zvezdnika relija Sebastienom Ogierjem.

Petkratni svetovni prvaki v najelitnejšem razredu relija in aktualni svetovni prvak nam je čepice podpisal, ko smo ga obiskali v boksih njegovega moštva M-Sport, ki v svetovnem reli prvenstvu WRC tekmuje s ford fiesto WRC.

Kape Ford RS s podpisom Sebastiena Ogierja bodo prejeli:

Franci Papič

Rok Maver

Damjana Mihevc Modrijan

Čestitamo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:33 17. September 2018.

    Začnite z gotovino takoj ....Uporabite nekaj ur prostegaa časaa, da vsak tedebn zaslužite dodatnih 5000 $ na računu PayPal ... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.