Poglejte, kaj leta 2023 prihaja k nam

Foto: Honda Honda ZR-V Foto: Honda Honda ZR-V Foto: Honda Honda ZR-V Foto: Honda Honda ZR-V Foto: Honda Honda ZR-V
Honda je uradno potrdila, da bo razširila svojo evropsko ponudbo z novim športnim terencem ZR-V.
Oglej si celoten članek

ZR-V bo na evropski trg prišel leta 2023 in bo v ponudbi te znamke zasedel mesto med modeloma HR-V in CR-V. Dokler se to ne zgodi, je pred nami japonska različica honde ZR-V, ki je bila premierno predstavljena prav danes. Honda je s tem pokazala, da kaj lahko od naslednjega leta naprej pričakujemo evropski vozniki.

Foto: Honda Honda ZR-V

Novi civic! Honda izpolnila obljubo, to je nov japonski favorit

Japonski ZR-V bo na voljo v več različicah, in sicer z 1,5-litrskim bencinskim motorjem ter v različici s hibridnim pogonskim sistemom iz civica e:HEV. Oba bosta na Japonskem dobila štirikolesni pogon. Celotne tehnične specifikacije bodo objavljene v prihodnjih mesecih, vendar pred septembrom, ko bo Honda na domačem trgu začela sprejemati naročila za novi ZR-V.

Foto: Honda Honda ZR-V

Legenda Avtomobilski svet žaluje

Najbolj presenetljiv je sprednji odbijač z rešetko, ki je edinstveno obdelana z navpičnimi režami, ki nadomeščajo vzorec satja. Notranjost je zasnova podobno kot pri HR-V, vključno z vgrajenimi prezračevalniki klimatske naprave, infotainment zaslonom na dotik in digitalno instrumentno ploščo.

Foto: Honda Honda ZR-V

Avto To je nova Honda CR-V

V Evropi bo novi ZR-V zelo verjetno na voljo samo s hibridnim pogonom, kar je del Hondine strategije prenove evropske ponudbe s hibridnimi modeli. Črka Z v imenu izvira iz Hondine želje po zadovoljitvi "potreb po mobilnosti generacije Z in razbijanju paradigem v iskanju novih izkušenj".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.