Poglejte, kakšen bo seat leon znotraj!

Foto: Seat
Foto: Seat
Prve konkretne informacije o novi generaciji seata leona, ki se bo povsem razkril čez en mesec. Tehnologije ne bo manjkalo!
Oglej si celoten članek

Seat je objavil kratek video o novem leonu. Za zdaj še dobro skrit v senci avto v videu vendarle razkriva del svojih detajlov. Med drugim je videti LED črto prek celotnega zadnjega dela, medtem ko notranjost obljublja visoko digitaliziran delovni prostor. Tako kot VW golf bo imel tudi leon novi menjalnik z delovanjem "po žici". 

Očitno pa bo tako kot golf imel leon možnost tehnologije Car2X, torej komuniciranja z drugimi avti ali prometno infrastrukturo, recimo semaforji. Kako bo delovala tehnologija, si oglejte v drugem videu.

Uradna premiera bo 28. januarja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.