"Poglejte strokovnjaka!"

Foto: Bralec Jože
Foto: Bralec Jože
Voznik ali voznica je s svojim parkirnim manevrom sredi Celja za več kot uro zaprl prometno ulico.
Oglej si celoten članek

"Poglejte tega slepega strokovnjaka ali strokovnjakinjo, ki je za več kot uro zaprl prometno ulico v Celju, avto pustil kar sredi ceste," je ob poslani fotografiji forda mondea zapisal bralec Jože. "Ko se jasno vidi, kje je označena modra cona!"

Kakšen je bil epilog dogodka, ni znano, v takšnih primerih pa je še najpametneje poklicati na pomoč policiste, ki morda lahko prek registrske označbe hitro stopijo v stik z lastnikom. Tistim, ki često zaparkirajo druge z izgovorom "saj bom v minutki nazaj", pa priporočamo vsaj, naj pod vetrobranskim steklom pustijo številko svojega mobitela.

Ste tudi vi naleteli na kakšen nepozaben prizor na cesti? Stopite v stik z nami prek spodnjega obrazca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:34 21. Maj 2015.

    Jaz bi Kranjskm policistom , načelniku prometne policije postavil eno zelo lahko vprašanje, ki se glasi takole. Koliko prekrškov nedajanja …

  • 13:38 20. Maj 2015.

    Takoj zamenjaj te tablice.. CE tablice so rezervirane za najslabše voznike.

  • 07:16 20. Maj 2015.

    haha a sem vas malce razpizdil!? Sem iz najlepšega mesta Ljubljane, avto ima res CE registrske ker sem ga tam …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.