Pojdite z nami na pravi off-road

Foto: Prireditelj
Foto: Prireditelj
Žurnal24 našim adrenalina željnim bralcem nudi priložnost, da se popeljejo po off-road progi, zaradi katere ječijo tako avtomobili kot vozniki. V nagradnem kvizu lahko sodelujete spodaj!
Oglej si celoten članek

Kot medijski sponzor največjega off-road dogodka v Sloveniji, ki bo potekal v gramoznici Bistrica pri Naklem 14. marca, bo tri glasovalce po progi v terenskem vozilu popeljal vodja tekmovanja in inštruktor terenske vožnje Janez Marolt. Obljubljamo tudi, da vas ne bomo spustili domov lačnega ali žejnega. 

Kaj morate storiti? Odgovorite na vprašanja v kvizu in med bralci, ki boste na vsa vprašanja odgovorili pravilno, bomo izžrebali tiste, za katere bo 14. marec gotovo nepozaben dan na Slovenija Off-Road dogodku.

loading....
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.