Poletel v zid in preživel

Foto: Žurnal24 Od pontiaca po trku v zid ni ostalo nič celega. (Foto: YouTube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

19-letni Američan je s pontiacom firebird iz leta 1985 po travi ob cesti prehitel policijski avtomobil, ki je imel vključeno kamero za snemanje prometa, in končal v zidu.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je najstnik kar po travi z visoko hitrostjo prehitel policijsko vozilo, ga je katapultiralo v zid nadvoza avtoceste. V nesreči je bil avtomobil popolnoma uničen, mladeniča pa je vrglo iz avtomobila. Ameriški mediji pišejo, da je 19-letni Brennan v trenutku nesreče vozil s hitrostjo 160 kilometrov na uro. Američan je čudežno preživel in je v kritičnem stanju. Policisti niso mogli verjeti, da je mladenič še živ, policist Marty Fellure, ki je nesrečo posnel, pa mu je dejal, da je lahko srečen, da še diha. Vzrok nesreče še preiskujejo.

Video nesreče si lahko pogledate tudi tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.