Policist s telesom zaščitil fanta pred avtom

Foto: Youtube/Auto Šou
Foto: Youtube/Auto Šou
Policist v Belorusiji je s požrtvovalno potezo in lastnim telesom zaščitil fanta pred hudimi posledicami, potem ko je na poledeneli cesti avto izgubil stik s podlago.
Oglej si celoten članek

Video iz Belorusije dokazuje, kako potrebno je hitrost vedno prilagoditi razmeram na cesti. Kamera v avtu prikazuje, kako se je prvemu vozniku brez posebnosti uspelo ustaviti na prehodu za pešce, ki sta ga ravno nameravala prečiti policist in šolar. V tistem pa je po levem pasu pripeljal drug avto, ki se mu ni uspelo ustaviti in je zapeljal proti pešcema. 

Bravo policist!

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:58 10. Marec 2016.

    Kolker jaz vidim , ga je potegnil glih pod avto ! Če bi oba hodila naprej , se jih še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.