Policisti radarje skrili za vreče za smeti

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Policisti v Belgiji so predmet posmeha in zgražanja, potem ko so priznali, da za kamuflažo mobilnih radarjev uporabljajo kar vreče za smeti.
Oglej si celoten članek

Policisti iz Bruslja niso mogli dolgo tajiti poročanja medijev, da utegne prehitra vožnja mimo navideznega kupa smeti voznike neprijetno presenetiti s položnico. Ko so priznali, kako inovativen način "streljenja" so si izbrali, so zraven pojasnili še, da so se za vreče za smeti odločili predvsem zaradi zaščite radarjev pred vremenskimi vplivi, saj da so se bali za po 65 tisoč evrov vredne naprave.

A bruseljski mediji, denimo DeMotorSite, so tudi poročali, da je v zadnjih tednih priliv v proračun z naslova kazni nenavadno poskočil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.