Porsche izziva teslo

Dočakali smo tudi to. Predstavljen je bil model boxster E, prvi električni porsche. Nemški proizvajalec se je po hibridnem cayennu in panameri odločil še za vstop na trg električnih avtomobilov.
Oglej si celoten članek

Porsche je brez velikega pompa predstavil trojčka popolnoma električnih prototipov boxterja E, s katerimi bodo v prihodnjih mesecih v okolici Stuttgarta nabirali testne kilometre.

Pri Porscheju so trenutno zelo skopi z informacijami, znano ni niti to, kdaj bodo električne avtomobile predstavili na avtomobilskih salonih. Prav tako so neznanka tehnični podatki, za javnost so razkrili le to, da naj bi električni sklop, sestavljen iz dveh motorjev, razpolagal z močjo 176 kilovatov (241 KM), energijo pa naj bi črpal iz baterijskega sklopa s kapaciteto 29 kWh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.