Porsche Slovenija med ponudnike asistenčnih storitev pomoči na cesti

Foto: Gregor Prebil Asistence Porsche Slovenija Foto: Gregor Prebil Asistence Porsche Slovenija Foto: Gregor Prebil Asistence Porsche Slovenija Foto: Gregor Prebil Asistence Porsche Slovenija Foto: Gregor Prebil Asistence Porsche Slovenija Foto: Gregor Prebil Asistence Porsche Slovenija Foto: Gregor Prebil Asistence Porsche Slovenija Foto: Gregor Prebil Asistence Porsche Slovenija Foto: Gregor Prebil Asistence Porsche Slovenija Foto: Gregor Prebil Asistence Porsche Slovenija
Pri Porsche Slovenija so predstavili novo storitev Asistence Porsche Slovenija, ki jo v sodelovanju s pooblaščeno mrežo partnerjev uvajajo s 1. decembrom 2016. V floti vozil je devet crafterjev, ki bodo v pomoč vozilom, ki bodo obstala na cesti.
Oglej si celoten članek

Pri Porsche Slovenija so ob predstavitvi svoje nove asistence poudarili, da nobena aplikacija ne more nadomestiti sogovornika, ko vozilo obtiči na cesti. V ta namen so odprli nov klicni center s posebej prilagojeno tehnologijo, v katerem so zaposlili tri osebe, ki bodo skrbela, da bo do voznikov, ki bodo z okvarjenim vozilom obtičali na cesti, čim prej prišla strokovna pomoč.

Audi za audija

Eden od stebrov nove storitve je nudenje nadomestnih vozil. Če bo voznik, ki bo potreboval nadometno vozilo, vozil audija, bo kot nadomestek dobil audija, če bo vozil škodo, bo dobil škodo, obljubljajo pri uvozniku vozil koncerna Volkswagen.

V ta namen so sklenili pogodbo z dvema ponudnikoma renta car storitev, ki bosta v zagotovila nadomestna vozila. Pri Porsche Slovenija so prepričani, da za njihove stranke ne more nihče poskrbeti bolje, kot to zmore pooblaščeni uvoznik vozil sam, tudi zato nova storitev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.