Posebna ibiza

Foto: Žurnal24 Ibizi so namenili ekskluzivno oranžno barvo (lumina orange) (Foto: Seat) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Seat je nemškim kupcem ponudil posebno sport limited različico trivratne ibize SC (sportcoupe). Izdelali bodo le 300 primerkov.
Oglej si celoten članek

V oči najprej pade "lumina orange" oranžna barva karoserije in 17-palčna črna aluminijasta platišča. Pod motornim pokrovom se skriva 1,6-litrski bencinski motor, ki zmore največ 77 kW/105 KM. Del paketa je aerodinamični kit, ki vsebuje drugačne blatnike, pragove, strešni spojler na zadku, nov zadnji odbijač z difuzorjem in dve središčno nameščeni izpušni cevi. V notranjosti bodo voznike razvajali športni sedeži, volan obdan z usnjem, senzorji za dež in parkirna asistenca. Ibiza SC sport limited bo v Nemčiji stala 20.620 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.