Posnel, kako je videti vožnja pri 342 km/h

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Na spletu se je pojavil videoposnetek voznika, ki je po nemškem „Autobahnu“ vozil s hitrostjo 342 km/h.
Oglej si celoten članek

Avtomobil na posnetku je lamborghini huracan, ki ima od dodatkov le Akrapovičev izpušni sistem. Vseeno je na nemški avtocesti (Autobahnu) pospešil preko 340 km/h.

Posnetek razkriva vožnjo, ki je videti zastrašujoče, edina javna prometnica, kjer lahko legalno voziš s tako hitrostjo pa je prav nemški Autobahn. Videoposnetek so naredili novinarji iz redakcije AutoTopNL, ki so preizkušali skrajne zmogljivosti eksotičnega lamborghinija huracan z dirkalnim izpušnim sistemom s podpisom slovenskega specialista Akrapovič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:28 23. Julij 2017.

    da bi rekel da je ful drugace kot 310, ki so mi bolj domači, ravno ne morem

  • 20:18 22. Julij 2017.

    super hitro, zakaj daš toliko soldov za eno kiško, ki je ne moreš uporabit, ampak malo je treba pazit na …

  • 17:55 22. Julij 2017.

    Še mu veliko manjka ... https://www.youtube.com/watch?v=nlH4605FcHw

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.