Postrešček ni mogel zlesti v lamborghinija

Foto: Youtube/Supercars on the streets
Foto: Youtube/Supercars on the streets
Postrešček je imel velike težave, ko zaradi svoje velikosti ni bil sposoben izpolniti želje bogatega lastnika lamborghini aventador roadsterja, saj ni mogel zlesti vanj.
Oglej si celoten članek

Nedavno smo pisali, da se je moral zvezdnik Reala Gareth Bale zaradi bolečin, ki jih je čutil med vožnjo lamborghinija huracana, odpovedati vožnji v hitrem lepotcu. Tudi sicer v zdravniških krogih italijanski superšportni avtomobili veljajo kot eni najbolj zdravju škodljivih zaradi drže telesa. 

Neudobje je na lastni koži izkusil tudi postrešček v britanskem Knightsbridgu. Ko naj bi odpeljal aventadorja roadsterja, je spoznal, da sploh ne more zlesti v rumeni avto, saj je pač prevelik, lastnik pa mu je pravkar namestil streho.

Ni in ni šlo, naj je poskušal z glavo ali z nogami naprej. Na koncu je, ker je videl, da ga snemajo, v zadregi zaprl vrata in odkorakal. 

Aventador roadster je na najvišji točki komaj 1,136 metra na asfaltom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.