Povsem novi hyundai i30

Foto: Hyundai
Foto: Hyundai
Hyundai je objavil prvo uradno fotografijo nove generacije modela i30.
Oglej si celoten članek

Nova kombilimuzina bo soj luči pred javnostjo ugledala čez mesec dni na salonu v Frankfurtu. Nadomestila bo prvo generacijo, ki je svojo vlogo opravila pogumneje kot katerikoli Hyundaijev model v izjemno konkurenčnem "golfovem" razredu.

Kot kaže prva fotografija, bo i30 nedvomno veliko pridobil pri obliki, kjer sedanji i30 ni bil grd, a prav posebej izstopal tudi ni. Novinec se očitno zgleduje po dizajnu "fluidne skulpture", ki ga je začel večji i40, in za katerega sta značilna šestkotna maska motorja. Da je zrisan Evropejcem na kožo, priča tudi podatek, da je izključno plod dela nemške veje korejskega giganta s centrom v Rüsselsheimu v bližini Frankfurta, kjer domuje tudi Opel.

Več podrobnosti bo znanih ob premieri.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.