Pozabil je spustiti prekucnik

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na mostu v kitajskem Pingliju se je zgodila nenavadna nesreča, k sreči brez hujših posledic.
Oglej si celoten članek

Voznik tovornjaka je potrdil, da je pozabil spustiti prekucnik v prvotni položaj, potem ko je raztovoril tovor na gradbišču v kraju Pingli, provinca Shaanxi, v osrednji Kitajski in se zapeljal na most, kar se je končalo z nenavadno nesrečo. Foto: Profimedia Prevrnjen tovornjak  

Dvignjen prekucnik tovornega vozila se je zataknil, zaradi česar se je prevrnilo celotno vozilo.Po nesreči je vozniku iz tovornjaka pomagal motorist, ki je bil v bližini, policija pa je potrdila, da bi tovornjak s spuščenim prekucnikom lahko normalno prečkal most. 

Voznik tovornjaka je v nesreči utrpel le lažje poškodbe.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.