Pozor: Na cestah bo kaotično

Foto: epa
Foto: epa
*Z današnjim dnem, ko se po večjem delu Evrope začenjajo velikonočni prazniki, vozniki na cestah lahko pričakujejo zgoščen promet, opozarjajo v prometno-informacijskem centru.
Oglej si celoten članek

Večje obremenitve pričakujejo vse do torka. Iz Agencije za varnost prometa ob tem voznike pozivajo k večji previdnost in spremljanju razmer na cestah.

Povečan promet danes pričakujejo predvsem iz smeri Italije in Avstrije proti mejnim prehodom s Hrvaško, sporočajo s prometno-informacijskega centra.

Omejitev prometa tovornih vozil in skupin vozil, katerih največja dovoljena masa presega sedem ton in pol, bo danes veljala od 14. do 22. ure, v nedeljo in na praznični ponedeljek pa od 8. do 22 ure. Parkiranje težkih vozil na avtocestnih počivališčih bo omejeno na 25 ur, opozarjajo pa tudi na možnost večje zasedenosti počivališč.

V soboto se zaključuje tudi akcija 40 dni brez alkohola, zato z Agencije za varnost prometa ob prazničnih dneh še posebej opozarjajo voznike, naj ostanejo trezni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:58 15. April 2022.

    Res je na cestah bo kaos,poročale bodo vse svetovne agencije

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.