Predstavljena mazda CX-3

Foto: Mazda Mazda CX-3 Foto: Mazda Mazda CX-3 Foto: Mazda Mazda CX-3 Foto: Mazda Mazda CX-3 Foto: Mazda Mazda CX-3 Foto: Mazda Mazda CX-3
Mazda CX-3, novi mali japonski križanec, je odvrgel vse tančice.
Oglej si celoten članek

Dizajn je prepoznaven in sledi "kodo" jeziku neprestanega gibanja, ki se znamke drži že od predstavitve večjega brata CX-5 dalje. 

Trojka je postavljena na platformo nove mazde2, čeprav e z 2.570 mm medosne razdalje precej podaljšana. Celotna dolžina avtomobila je 4,275 mm oziroma.

Z dvojko si deli moderno obliko notranjosti vključno s športno ukrojenim trikrakim volanom in zložljivim zaslonom infotianmenta. Na voljo bo tudi HUD zalon, avtomatika ...

Na evropskih tleh bodo CX-3 poganjali dva 2,0-litrska atmosferska motorja in 1,5-litrski dizel. Kakšna bo njihova moč, bodo Japonci še sporočili. V Evropi bo na voljo od spomladi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.