Prenova za hyundai elantro

Foto: Hyundai Hyundai avante/elantra Foto: Hyundai Hyundai avante/elantra Foto: Hyundai Hyundai avante/elantra Foto: Hyundai Hyundai avante/elantra
Hyundai je na spletu uradno pokazal prenovljeni model avante, ki se v Evropi prodaja pod imenom elantra.
Oglej si celoten članek

Prenovljena elantra bo na prodaj v zadnjem kvartalu leta. Prenova ni bila temeljita. Rahlo spremenjena sta maska in odbijač, zaradi česar je dolžina avtomobila povečana na 4.550 milimetrov. Dodali so dnevna LED svetila, na novo so oblikovana svetila za meglo, nova je tudi oblika 17-palčnih platišč.

Izpopolnjen je potovalni prostor, kjer je v ospredju 3,5-palčni ekran, nove so odprtine za ventilacijo, spremenjen je sredinski naslon za roko, materiali pa so bolj kakovostni. Novost je Hyundaijev parkirni asistent Smart Parking Assist System (SPAS).

V ponudbi je tudi nov motor, 1,6-litrski dizelski agregat s 94 kilovati moči (126 KM) in 279 Nm navora, ki v kombinaciji z ročnim menjalnikom omogoča tovarniško izmerjeno povprečno porabo 5,4 litra, s samodejnim menjalnikom pa 6,2 litra na 100 prevoženih kilometrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.