Prenova za "lepšo polovico"

Foto: Žurnal24 Kia pro cee'd Foto: Žurnal24 Kia pro cee'd Foto: Žurnal24 Kia pro cee'd Foto: Žurnal24 Kia pro cee'd
Kia je svojemu kompaktnemu modelu cee'du že "zategnila gubice", sedaj pa je prenova doletela še lepšo trivratno različico pro cee´d.
Oglej si celoten članek

Oblikovalci so modelu pro cee'd namenili modernejši videz, ki je doletel vse nove modele Kie. Največje spremembe je opaziti na prednjem delu, kjer je spremenjena zračna reža, dobil je tudi nekoliko drugačne žaromete in odbijač.

Novo je tudi vzmetenje, dodelana pa je tudi notranjost. Pro cee'd se lahko pohvali z nižjo porabo, za kar gre zasluga sistemu ISG (Idle Stop & Go), kot tudi novemu 1.6 CRDi turbodizelskemu motorju z močjo 94 kW/128Km in 255 Nm navora. S tem dizelskim agregatom je pospešek od 0 do 100 km/h 10,6 sekunde, najvišja hitrost pa 197 km/h. Povprečna poraba je po tovarniških podatkih 4,5 litra na sto prevoženih kilometrov, avtomobil pa v zrak izpusti 117 gramov CO2 na prevožen kilometer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.