Prenovljena mazda CX-7

Foto: Žurnal24 Prenovljena mazda CX-7 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Mazda bo na septembrskem avtosalonu v Frankfurtu predstavila prenovljeno različico modela CX-7.
Oglej si celoten članek

Največje spremembe prenovljene mazde CX-7 v primerjavi z aktualnim modelom letijo na videz. Mazdini oblikovalci so osvežili masko avtomobila, ki je usklajena s smernicami hišnega dizajna in se zgleduje po modelih mazda3 in mazda6. Poleg oblike spremembe ne bodo obšle niti motorizacije, ki naj bi v prvi vrsti postala čistejša. Konkretnih specifikacij Mazda še ni objavila, je pa zato že znano, da bo Mazda model začela prodajati takoj po koncu avtomobilskega salona v Frankfurtu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.