Prenovljeni E-razred

Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razreda E Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razreda E Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razreda E Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razreda E Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razreda E Foto: Mercedes-Benz Mercedes-Benz razreda E
Na splet so pricurljale fotografije prenovljenega modela mercedes-benz razreda E, ki bo javnosti predstavljen na avtosalonu v Detroitu v začetku prihodnjega leta.
Oglej si celoten članek

E-razred bo tudi po prenovi na voljo kot limuzina, karavan, kupe in kabriolet. V Stuttgartu so prestižnemu modelu spremenili prednje žaromete z dnevnimi svetili LED, vizualne spremembe pa namenili tudi maski, odbijačem in zadnjim svetilom.

Znotraj je opreme še več, osvežili pa so tudi motorno paleto. Med drugim bo v ponudbi tretja generacija sistema distronic plus (Mercedesova različica radarskega tempomata), naprednejši sistem Night Vision, natančnejši sistem Lane Keeping in sistem Head-up Display ... Več bo znanega ob uradni predstavitvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.