Pri starših bo vzbujal zavist

Foto: Aston Martin
Foto: Aston Martin
Pri britanskem proizvajalcu luksuznih vozil Aston Martinu so izdelali otroški voziček, v katerem se bodo malčki lahko prevažali po vseh terenih.
Oglej si celoten članek

Otroški voziček je nastal v sodelovanju s podjetjem, ki izdeluje luksuzno otroško opremo, Silver Cross. Na vozičku so kolesa povzeta do dizajnu Aston Martinovega modela one-77, ki stane 1,3 milijona evrov.

Voziček je oblečen v najimenitnejše italijansko usnje, kolesa so opremljena z amortizerji, ki omogočajo potiskanje vozička po vseh terenih.

Da se vam prehitro ne zasvetijo oči, še cena. Vsak od 800 proizvedenih vozičkov stane 2.300 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.