Prihaja avto s takoooooo velikim zaslonom

Foto: Byton
Foto: Byton
Mislijo resno ...
Oglej si celoten članek

Kitajska znamka Byton napoveduje, da bo še pred poletjem predstavila serijski avtomobil m-byte, ki ga bo med drugim krasil daleč največji zaslon v serijskih avtomobilih doslej. 

Kako bo videti ta zaslon, bodo pri Bytonu pokazali na sejmu elektronike CES, ki se pričenja v Las Vegasu. So pa dali namig v obliki dveh fotografij. Dolg bo kar 1,25 metra, visok pa bo četrt metra!

Kitajska znamka Byton namerava s svojim električnim suvom prodreti tudi v Evropo in sicer naj bi ga v Nemčiji pričeli za 43.000 evrov prodajati že prihodnje leto. 

Še ena kitajska zgodba v obliki balona? Bomo videli. Dejstvo je, da je njihov glavni inženir Carsten Breitfeld, ki je pred tem 20 let razvijal nove BMW-je, med drugim je tudi eden od očetov modela i8.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:33 19. Januar 2019.

    po kitajsko trapasto in grdo.

  • 09:52 8. Januar 2019.

    Friend radar? WTF, kr neki..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.