Prihaja kia GT stringer

Foto: Kia
Foto: Kia
Kia v Detroitu predstavlja nov koncept GT4 Stinger.
Oglej si celoten članek

Kia Motors bo na prihajajočem avtomobilskem salonu v Detroitu razkrila novo konceptno vozilo GT4 Stinger.

Za 4-sedežnim športnim vozilom, ki je nastalo v Kiinem oblikovalskem centru v kalifornijskem Irvinu, se bodo po mnenju Kiinih oblikovalcev obračale glave, obenem pa bo zagotavljal vrhunski užitek v vožnji tako na cesti kot na stezi.

Poznavalci znamke bodo prepoznali tigrovo masko, ki jo zaokrožujeta pokončna LED-žarometa. Sprednji podaljšek iz ogljikovih vlaken, nameščen pod odbijačem, zagotavlja dodatni podtlak, ki 20-palčne pnevmatike in celega GT4 stingerja drži prilepljenega na cesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:46 4. Januar 2014.

    Vsa čast Kiji in njenim oblikovalcem - zadeva me sicer malce spominja na kakšen Audijev prototip za 24 ur Le …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.