Prtljažnik avta s tem pripomočkom ne bo nikoli več umazan

Foto: JS Company
Foto: JS Company
Vsakega redobljuba moti umazan prtljažnik. Kaj storite vi, ko je potrebno v avtu prevažati res umazane predmete?
Oglej si celoten članek

Velikokrat se zgodi, da je potrebno v avto pospraviti kaj umazanega. Blatne pohodne čevlje in palice, nekaj zabojčkov krompirja s podeželja, pol pujsa ...

Nekateri si takrat pomagajo z odsluženimi rjuhami ali odejami, ki jih položijo po prtljažniku, drugi si med dodatno opremo omislijo tovarniška korita iz trde plastike, ki se prilegajo meram prtljažnika. 

Foto: JS Company Vreča za prtljažnik Na trgu se je znašel izdelek Zacky za pomoč vsem, ki želijo prtljažnik avtomobila izkoristiti stoodstotno, torej tudi s podrtimi sedeži. Velikanska vreča mer 165 x 115 x 70 centimetrov je iz trpežne folije, ki jo je mogoče pritrditi v notranjost vozila. Za okoli 50 evrov vložka skrbnik nima več skrbi, tudi če namerava svoj avto spremeniti v polnokrvno tovorno vozilo, tudi za prevoz krme ali posod z odsluženim oljem na odpad.

Kakšen neumesten komentar bo hitro omenjal tudi mafijce.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:11 16. December 2016.

    Za 50 € v Merkurju dobiš polno črne gradbene folije....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.