Prva fotografija konkurenta BMW serije 4

Foto: Infiniti
Foto: Infiniti
Infiniti je že 12. decembra lani dražil z zakrito fotografijo novega vozila, ki bo uradno razkrito prihodnji teden na avtosalonu v Detroitu. Zdaj so na spletu razkrili prvo uradno fotografijo konceptnega modela Q60.
Oglej si celoten članek

Kupe bo na cesti izzivalec BMW serije 4, čeprav se po merah uvršča med BMW serijo 4 in serijo 6. Za dizajn premium športnega kupeja sta kot navdih služila Q80 inspiration koncept, ki so ga pokazali lani na avtosalonu v Parizu in koncept športne limuzine Q50 eau rouge, po kateri se zgleduje aerodinamična zračna reža.

Na kratko, infiniti Q60 je 2+2 coupe, torej namenjen prevozu štirih oseb. Nasajen je na 21-palčna kolesa, tudi sedeži oblečeni v različno usnje in šivani ročno, so navdih iskali pri konceptu Q80 inspiration. Celo potnika zadaj bosta lahko uživala v športnih sedežih. Zaenkrat so pri Infinitiju še zelo skopi s podatki, znano je še, da so v potovalnem prostoru uporabljali tudi lahka ogljikova vlakna.

Na cestah ga lahko pričakujemo že letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.