Prvi hibridni land rover

Foto: Žurnal24 Land Rover range_e Foto: Žurnal24 Land Rover range_e Foto: Žurnal24 Land Rover range_e
Britanski proizvajalec terenskh in SUV vozil Land Rover namerava leta 2013 na trgu ponuditi svoj prvi hibridni model – range rover sport v različici range_e.
Oglej si celoten članek

Land Rover range_e je trenutno še v fazi testiranj. Kasneje naj bi se ponudba hibridnih vozil razširila na preostale modele. Sprva bodo kupcem ponudili dizelski hibrid, iz Land Roverja pa so sporočili, da že delajo tudi na bencinski različici. Leta 2015 bo na voljo še plug-in različica, katere avtonomija naj bi bila okoli 30 kilometrov.

Od ostalih karakteristik modela range_e velja omeniti osemstopenjski ZF avtomatski menjalnik ter večjo uporabo aluminija in ostalih lahkih materialov. Z zmanjšanjem mase bo sledila vgradnja baterij in drugih delov električnih pogonskih sklopov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.