Radarji preplavili mesto

Foto: Katarina Pernat
Foto: Katarina Pernat
Maribor. Od jutri radarji skoraj na vsakem večjem križišču.
Oglej si celoten članek

“V skladu s terminskim načrtom se bo v torek, 16. oktobra, začela izvajati avtomatska detekcija hitrosti vozil na celotnem območju občine,” so sporočili iz Mestne občine Maribor (MOM). Naj spomnimo, da je MOM sklenila 30 milijonov evrov vredno pogodbo s podjetjem Iskra sistemi, ki bo v obdobju štirih let posodobilo dotrajan semaforski sistem v MOM.

Z novimi semaforji pa bo na nekaterih križiščih v Mariboru vzpostavljenih 23 sistemov za detekcijo hitrosti in vožnje v rdečo luč ter 40 sistemov samo za detekcijo vožnje v rdečo luč, vendar detekcija vožnje v rdečo luč za zdaj še ne bo delovala. Kazni bo prekrškarjem pošiljalo mariborsko mestno redarstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 15:45 16. Oktober 2012.

    nikjer ni zelenega vala...samo se peljite od Hoče proti mestu...sramota ,da so se še na tak način spravili na "ubogi …

  • 20:03 15. Oktober 2012.

    Vaš komentar smo izbrisali, ker ni bil v skladu s Kodeksom komentiranja. Uredništvo zurnal24.si

  • 13:22 15. Oktober 2012.

    Zeleni val v MBju??? HA HA HA V MBju je zeleno Pohorje, pa mozgani kangle (zadnji stadij gnitja). <br />Je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.