Rimcu sekira padla v med

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Dobil ogromno finančno injekcijo.
Oglej si celoten članek

Mate Rimac je z največjim proizvajalcem baterij v Aziji, podjetjem Camel Group, podpisal pogodbo o sodelovanju. Kitajci bodo v njegovo podjetje vložili 30 milijonov evrov. 

Naložbe prihodnosti Svet potrebuje 40 gigatovarn baterij, mi smo jo "zakockali" s Teš 6

Rimac bo finančno injekcijo izkoristil za financiranje razvoja novih izdelkov, širjenje proizvodnih kapacitet in osvajanje novih trgov. "Dve ključni področji sta gradnja novega, najmodernejšega proizvodnega obrata in začetek nove generacije našega električnega supervozila, ki ga bomo predstavili prihodnje leto," je povedal Rimac.  

VELIK POSEL Velik uspeh Hrvaškega avtomobilskega podjetja Rimac Automobili

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.