Rolls Royce Phantom Coupe: Razprodano!

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Nekaj dni po premieri četrtega modela v ponudbi Rolls Roycea so vsi primerki kupejskega phantoma rezervirani.
Oglej si celoten članek

 

Več o rolls royceu phantom coupe:

Še preden je bila objavljena uradna cena RR-ove novosti, je vseh dvesto primerkov našlo svojega lastnika. Kupec, ki bi si danes želel rezervirati avtomobil, bo lahko prestižneža, za katerega je treba odšteti pol milijona evrov, v svoji garaži gostil šele poleti naslednje leto.

Rolls Royce ima za prihodnost smele načrte za progresivno rast prodaje, ki je glede na sedanji položaj izvedljiva. Če se bo prodaja nadaljevala s takim tempom, bo angleško podjetje kmalu podvojilo številko prodaje v lanskem letu, ki je presegla tisoč prodanih primerkov. Zanimanje za phantom kupe je pomembno tudi, ker sta kar dva od treh kupcev novinca, ki v svoji garaži še nimata primerka z oznako RR na pokrovu motorja.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.