Romunskim policistom se smeji

Foto: Facebook Jaguar XFR Foto: Facebook Jaguar XFR
Če vas bo pot zanesla na romunske ceste, pozor. Tamkajšnja policija si je omislila novo igračo – jaguarja XFR s 375 kilovati (510 KM).
Oglej si celoten članek

Tamkajšnji policisti so si privoščili precej razvrata, zanimivo pa ne s kako nemško znamko. Raje so posegli po divji britanski mački, ki ima pod motornim pokrovom motor V8 s prostornino 5,0 litra, ki vozilo pospeši do prve stotice v 4,9 sekunde. Končna hitrost je omejena na 250 km/h, a si upamo napovedati, da blokade za policijsko vozilo ne bo.

Romunska policija bo jaguarja uporabljala na avtocestah A1, A2 in A3. Možje v modrem bodo verjetno kar tekmovali, kdo bo smel sedeti na voznikovem sedežu, njihovi šefi pa so prav tako veseli, saj jim za vozilo sploh ne bo treba plačati. Gre namreč za Jaguarjevo donacijo, ki pa bo na žalost uniformirancev trajala le šest mesecev, kolikor je rok lizinške pogodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:53 11. Avgust 2012.

    Žal gre le še za "kitajsko mačko"..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.