Ronaldo se je pohvalil z novo pridobitvijo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Pred kratkim so se pojavile govorice, da je nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo kupil edinstven primerek bugatti la voiture noire, vreden kar 11 milijonov evrov. Zdaj se je Ronaldo pohvalil še z drugim pregrešno dragim avtomobilom.
Oglej si celoten članek

Kupil je McLaren senno vredno več kot 850 tisoč evrov in s tem dopolnil razkošno kolekcijo dragih avtomobilov. Že prej je objavil niz vozil znamk: Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce in Bugatti. Nedavno so v javnost prišče govorice, da je prav on kupec ekskluzivnega bugattija la voiturea noirea, vrednega kar 11 milijonov evrov, čeprav so kasneje nekateri mediji to zanikali.

No, vsekakor je kupil superšportni avtomobil McLaren senno, vredno 850 tisoč evrov. Proizvedli bodo le 500 primerkov. Vozilo poganja 4,0-litrski motor s 588 kilovatov moči (789 KM) in 800 Nm navora. Motor je povezan s sedemstopenjskim samodejnim menjalnikom z dvojno sklopko. Pospešek od 0 do 100 km/h je 2,7 sekunde, do 200 km/h pospeši v 6,8 sekunde, do 300 km/h pa 17,5 sekunde.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.