Rubee vsako kolo spremeni v električno

Električna kolesa so v mnogočem podobna klasičnim. Bistvena razlika je, da so težja in dražja. Projekt Rubbee naj bi to spremenil.
Oglej si celoten članek

Rubbee je naprava, ki se jo pritrdi pot sedež kolesa in se nasloni na zadnjo pnevmatiko. Vgrajen ima elektromotor, ki navadno kolo pretvori v električno. Tehta 6,3 kilograma, na kolo pa se ga namesti enostavno in hitro.

Polnjenje prenosne naprave traja nekaj ur, največja hitrost, ki jo lahko doseže kolesar brez poganjanja pedal, pa je 25 km/h. 25 kilometrov je tudi doseg kolesa z enim polnjenjem.

Težava je zaenkrat le cena. Za napravo morate odšteti 1.000 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:33 4. Avgust 2013.

    Zanimivo, kako pa naprava zazna, da se želim ustaviti?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.