Rusi vse bolj predrzni

Foto: Žurnal24 Marussia F2 (Foto: Autoblog) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Rusi se vse bolj uveljavljajo na avtomobilističnem trgu. Marussija je po uspešni lanski predstavitvi "predrznih" športnih modelov B1 in B2, sedaj predstavila terenski F2.
Oglej si celoten članek

Ruski proizvajalec Marussia Motors je na lanskem avtomobilskem salonu v Frankurtu presenetila s predstavitvijo športnih modelov B1 in B2, letos pa je čas za SUV F2, ki so bodo prvič javnosti predstavili v Moskvi. O vozilu konkretnih informacij zaenkrat še ni, na voljo so zgolj prve fotografije in da je avtomobil na voljo s štirikolesnim pogonom, sedmimi sedeži ter standardnim multimedia sistemom.

Pri Marussii so še sporočili, da bodo poleg civilnih različic izdelali modele F2, ki bodo zadovoljili policiste, gasilce, vojsko in reševalce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.