Ruski cestni morilci spet udarili

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ruski vozniki naj bi veljali za najbolj brezobzirne in bahate. Nekateri jim zaradi brezglavega dirkanja pravijo kar cestni morilci. Zakaj, razkriva video nesreče v katero sta bila vpletena volvo S60 in audijev SUV.
Oglej si celoten članek

Glede na opis trčenja so vse udeležence nesreče prepeljali v bolnišnico, vključno z moškim, ki je glede na posnetek več kot očitno dirkal na prometni cesti in se brez zaviranja zaletel v prednji del volva S60, ki je želel zapeljati čez križišče.

Kako hudo je bilo trčenje, zgovorno pove podatek, da je motor iz volva V60 odneslo v peško, ki je čakala na semaforju. Če se sprašujete, kako je to mogoče, si boste lažje predstavljali, ko si boste pogledali spodnji posnetek.

Kakšno je stanje poškodovanih ni znano. Opozorilo, posnetek je zelo nazoren.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:12 28. September 2016.

    Pravilno je bahava in ne bahata. Pri prevajanju v slovenščino vam je spet spodletelo.

  • 09:32 27. September 2016.

    Takšno bedasto pretiravanje pa vseeno ni potrebno!!! Na naših cestah naši "cestni morilci" povzročajo bistveno težje prometne nesreče, kot je …

  • 09:13 27. September 2016.

    To ni Volvo V60, ampak S60.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.