S helikopterjem na bencinsko postajo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Na bencinskih postajah lahko vidimo različna prevozna sredstva, ki se tja pripeljejo po cesti. Zato je bilo presenečenje toliko velje, ko je na Slovaškem, na klasični bencinski postaji, pristal kar pilot helikopterja, potem, ko mu zmanjkalo goriva.
Oglej si celoten članek

Pilot je pristal v neposredni bližini bencinke postaje, nato pa je s specialnimi ročaji helikopter potisnil do mesta za točenje goriva. To se je zgodilo v mestu Valaska, v osrednjem delu Slovaške. V helikopter je natočil 140 litrov goriva.

 
 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.