S kladivom si je rezerviral parkirni prostor

Foto: Poslal bralec Parkiranje Foto: Žurnal24 Parkiranje
Starejši par si je na zanimiv način "prisvojil“ parkirni prostor pred blokom v Ljubljani. V uredništvo smo dobili fotografije, ki kažejo na veliko izvirnost.
Oglej si celoten članek

Gajbice očitno niso učinkovit način "prilaščanja“ parkirnega prostora. Starejši par iz Ljubljane, je sodeč po fotografijah, ki smo jih prejeli v uredništvo, iznašel nov način branjenja "svojega“ parkirnega prostora pred blokom.

Po besedah očividcev sta s kladivom in žeblji skupaj zbila paleto in večjo desko, podstavila še avtomobilsko gumo in preko parkirnega prostora napeljala viden rdeče-bel trak, da kdo slučajno ne bi zasedel parkirnega prostora.

Ste tudi vi naleteli na kakšen nepozaben prizor na cesti? Stopite v stik z nami prek spodnjega obrazca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 11:38 22. Maj 2015.

    Zato ker bi se ata, še bolj verjetno pa mama na dotičnega spravila kar s kladivom. Takih imaš v vsakem …

  • 11:37 22. Maj 2015.

    malo morgen. Veš narobe. Če ga nisi slučajno kupil ti ne pripada. Je verjetno v lasti občine. In zato so …

  • 14:40 20. Maj 2015.

    .? zakaj . kolikor vem, vsakemu stanovanju v bloku pripada en parkerplac. bitka je huda. ( men so odpeljal kar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.